Reducere!
 

Ulei esențial pur și terapeutic de Manuka

61,00 lei117,00 lei

Arborele minune al Noii Zeelande ne oferă două produse extraordinare pentru sănătate: mierea și uleiul esențial de Manuka. Cel din urmă este unul dintre uleiurile esențiale cele mai versatile, poate fi comparat cu arborele de ceai, dar are o gamă mai largă de proprietăți și utilizări decât acesta. Se remarcă prin acțiunile sale antimicrobiene, de curățare și purificare. Echilibrant și liniștitor, are efecte pozitive asupra stărilor emoționale și îndeosebi asupra furiei. Oferă un sprijin important sistemului imunitar, dezinfectează aerul din încăperi, reduce simptomele alergice și protejează inima. Bun pentru toate problemele pielii: alergii cutanate, înțepături de insecte (cu sau fără alegie), arsuri solare, eritem fesier, dermatită, răni, acnee, etc. E folositor ca deodorant, contra mătreții și pentru igiena orală. Toate neplăcerile sistemului respirator pot fi ameliorate eficient cu uleiul esențial de Manuka, atât cele mai banale precum răceli, sinuzite, cât și cele mai grele precum astmul și alergiile respiratorii. Sistemele urinar, genital și reproducător sunt și ele ajutate de uleiul esențial de Manuka.

Stoc Epuizat

Descriere

Ulei esențial de Manuka

Din frunzele arborelui se obține, prin distilare cu aburi, ulei esențial de Manuka. Este un ulei esențial încântător și remarcabil. Constituie un înlocuitor redutabil al uleiului de Arbore de ceai, datorită  proprietăților și acțiunilor sale. Mulți îl preferă oricum în fața celui de Arbore de ceai, pentru că Manuka are o aromă mai dulce, mai catifelată, ce duce cu gândul la miere.

Manuka este unul dintre numele nou-intrate în marea carte a aromaterapiei. Deși descoperit doar recent pe plan internațional, beneficiile uleiului esențial de Manuka sunt binecunoscute printre băștinașii Noii Zeelande, țara nativă a acestui remarcabil arbore.

Arborele de Manuka

Manuka este cunoscută și ca arborele de ceai al Noii Zeelande. Face parte din aceeași familie botanică din care fac parte și Eucaliptul, Arborele de ceai, Mirtul, Cuișoarele și Nucșoara. Povestea spune că celebrul explorator britanic James Cook a folosit frunzele aromate de Manuka pentru a prepara ceai, în timp ce echipajul său naviga, pentru prima oară în istorie, de-a lungul coastei Noii Zeelande. Albinele care se hrănesc cu polenul florilor arborelui de Manuka produc celebra miere de Manuka, foarte apreciată pentru proprietățile sale antibiotice și beneficiile asupra sănătății.

La ce e util pe plan emoțional și energetic?

 • Înviorează, aduce optimism și veselie
 • Reduce nerăbdarea, neastâmpărul, agitația
 • Înlătură tensiunea emoțională și mentală
 • Încurajează stabilitatea și echilibrul, creativitatea și deschiderea minții

Informații suplimentare

Cantitate

1 ml, 5 ml, 10 ml

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…

 • Reducere! Quick View

  Ulei esențial pur și terapeutic de Cimbru ct. thymol

  35,00 lei59,00 lei
  Selectează opțiunile
 • Stoc Epuizat
  Quick View

  Ulei esențial pur și terapeutic de Salvie

  45,00 lei80,00 lei
  Selectează opțiunile
 • Reducere! Quick View

  Ulei esențial pur și terapeutic de Eucalipt globulus

  21,00 lei32,00 lei
  Selectează opțiunile
 • Reducere! Quick View

  Ulei esențial pur și terapeutic de Ghimbir

  41,00 lei69,00 lei
  Selectează opțiunile