Partener

Cine poate fi un partener profesional?

Produsele noastre pentru uz profesional de la YAMUNA pot fi achiziționate pentru maseuri și cosmeticieni.
Dorim să aflăm mai multe despre clienții noștri și să trimitem oferte personalizate. Prin urmare, partenerii noștri care ne vor dovedi că lucrează ca maseuri, cosmeticieni, pedichiuriști și manichiură le vom oferi următoarele reduceri:
– În cazul în care suma de achiziție atinge valoarea brută de 1.000 LEI, atunci reducerea acordata este de 5% din valoarea totala a comenzii
– În cazul în care suma de achiziție atinge valoarea brută de 3.000 LEI, atunci reducerea acordata este de 7% din valoarea totala a comenzii
– În cazul în care suma de achiziție atinge valoarea brută de 5.000 LEI, atunci reducerea acordata este de 10% din valoarea totala a comenzii

În cazul în care exista o promoție cu reducere mai mare decât cea oferită, beneficiați de prețul din promoție. Reducerea este valabilă petru comenzile plasate în magazinul web, e-mail la shop@yamuna.com.ro, telefon la 0746.56.44.57 (L-V: 9,30-15,30).

Trimiteți certificatul / dovada că faceți parte din categoriile de mai sus, la office@yamuna.com.ro și după 24 de ore veți beneficia de reducerea de mai sus pentru achiziția dvs.

Condiții de cumpărare preferențiale:

Happy Tour SRL – Importatorul YAMUNA în România, își rezervă dreptul de a suplimenta sau de a modifica orice reguli, condiții sau program după notificarea prealabilă a participanților prin decizia sa unilaterală. Orice modificări vor fi comunicate într-un buletin informativ și în magazinul web.
Reducerea este valabilă numai pentru comenzile plasate pe unul din canalele enunțate mai sus.
Reducerea este valabilă dacă o comandă dată atinge pragurile de mai sus!

Participanții, în același timp, care participă la program să adopte și să ia act de faptul că, în cazul în care programul va fi completat, modificate sau șterse, acestea nu au dreptul la o indemnizație sau despăgubire pentru orice motiv.