Ulei esențial pur și terapeutic de Santal

149,00 lei

Una dintre aromele sacre, Santalul e des folosit în meditație și pentru ajutarea sufletului, a minții și a emoțiilor. Bun afrodiziac, dar deopotrivă relaxant, liniștitior, potențator de stări pozitive. Foarte des întrebuințat pentru probleme ale pielii: acnee, eczeme, dermatită, ciuperci ale pielii, alergii cutanate, etc. Folosit de la primele simptome, este excelent în a opri în fașă durerile de gât și apariția herpesului bucal. Recomandare de primă-mână în caz de infecții urinare, cistită, uretrită. Excelent antiseptic pulmonar, antispastic și decongestionant, uleiul esențial de Santal este de folos și în afecțiuni respiratorii, precum tuse seacă sau spastică, astm, bronșită, exces de mucus, etc. Folosit de la primele simptome, prin acțiunile sale antivirale și prin promovarea unui somn odihnitor, Santalul susține sistemul imunitar.

Credit module tbi bank 3.3.8

47.35 Lei x 4 rate

Descriere

Cunoscut încă din cele mai vechi timpuri, de pe vremea civilizației sanscrite, Santalul a fost asociat mereu cu divinitatea, într-o formă sau alta. A fost folosit în ritualuri religioase, la construcția de temple sau la manufacturarea figurinelor ce simbolizau zeități. Întrebuințările terapeutice sunt la fel de valoroase, astfel că Santalul s-a impus ca demn de respect și apreciere. ulei esential de santal

Ulei esențial de Santal

Tradițional, uleiul esențial de Santal a fost obținut din lemnul arborelui Santalum album, însă, din cauza tăierii excesive, această specie este acum pe cale de dispariție. S-au căutat, așadar, noi surse, iar una dintre cele mai similare cu Santalum album este specia Santalum austrocaledonicum, ce crește în regiunea Pacificului de Sud, în insulele Noua Caledonie și Vanuatu. Vestea mai puțin bună e că și această rezervă e limitată. Cererea de Santal e mare, iar creșterea arborilor e un proces lent și de durată (un arbore de santal ajunge la maturitate în aproximativ 50 de ani). Astfel că sursele de Santal devin tot mai rare, ceea ce determină automat creșterea prețului acestui ulei.

La ce e util pe plan emoțional și energetic?

 • Adâncește meditația, favorizează conectarea cu divinitatea și cu sinele nostru interior
 • Face legătura dintre planul teluric și cel divin
 • Înlătură fricile ce apar când privim cu atenție în interiorul nostru
 • Conferă echilibru în suflet, minte și emoții
 • Reduce comportamentele agresive și sentimentele negative
 • Facilitează exprimarea, comunicarea
 • Protejează energetic

Informații suplimentare

Cantitate

1 ml, 5 ml

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…

 • Reducere! Quick View

  Ulei esențial pur și terapeutic de Litsea

  22,00 lei42,00 lei
  Selectează opțiunile
 • Ulei esențial pur și terapeutic de Bergamotă

  43,00 lei70,00 lei
  Selectează opțiunile
 • Stoc Epuizat
  Quick View

  Ulei esențial pur și terapeutic de Coriandru

  36,00 lei59,00 lei
  Selectează opțiunile
 • Reducere! Quick View

  Ulei esențial pur și terapeutic de Ghimbir

  41,00 lei69,00 lei
  Selectează opțiunile