Reducere!
 

Ulei esențial pur și terapeutic de Ghimbir

41,00 lei69,00 lei

Aromă iute, lămâioasă, Ghimbirul arată- prin forma pe care o are – afinitatea sa pentru sistemul digestiv. Într-adevăr, uleiul esențial de Ghimbir este unul dintre cele mai recomandate pentru orice neplăcere asociată cu digestia: greață (inclusiv rău de mișcare sau de sarcină), vărsături, diaree, indigestie, flatulență etc. Totodată, este bun pentru stimularea apetitului. Alte utilizări ale uleiului esențial de Ghimbir includ sprijinul adus sistemului imunitar, circulației sangvine, afecțiuni musculare și articulare, precum și neplăcerile sistemului respirator: febră, tuse, mucozități, răceală, gripă, sinuzită, durei de gât etc. Pe plan emoțional, aroma sa plăcută aduce bună-dispoziție, veselie, optimism, curaj și încredere. Stimulează memoria, dinamismul, motivația. Este cunoscut și drept un bun afrodiziac.

Descriere

Ulei esențial de Ghimbir

Din rădăcina (rizomul) plantei se obține, prin distilare cu aburi, ulei esențial de Ghimbir. Aroma uleiului esențial de Ghimbir poate varia foarte mult, în funcție de procesul de distilare, calitatea materialului supus distilării și țara de origine a plantei. eArome.ro face tot posibilul să vă pună la dispoziție ulei de Ghimbir de calitate superioară, a cărui aromă să o iubiți la fel de mult ca noi.

Puterea tămăduitoare a Ghimbirului este cunoscută din cele mai vechi timpuri și a fost menționată și de Confucius cu aproximativ 500 ani î.Hr. În Asia de Sud-Est, de unde e originar Ghimbirul, se credea că aroma sa protejează comunitățile de atacurile tigrilor prădători. Conform ”doctrinei semnăturilor” – o teorie veche ce leagă forma plantelor de eficacitatea lor în tratarea anumitor părți ale corpului – forma Ghimbirului arată afinitatea acestuia pentru sistemul digestiv. Într-adevăr, Ghimbirul este deosebit de util pentru neplăcerile tractului digestiv; acest lucru, împreună cu celelalte acțiuni ale sale, îl plasează în topul uleiurilor de avut mereu în casă.

La ce e util pe plan emoțional și energetic?

 • Redă energia sexuală
 • Hrănește curajul și încrederea în forțele proprii
 • Crează un câmp vibrant de energie, care disipează epuizarea pe orice nivel
 • Conferă stabilitate și echilibru
 • Inspiră pasiune, tărie, dinamism
 • Stimulează voința și redă motivația

 

Informații suplimentare

Cantitate

1 ml, 5 ml, 10 ml

Sursa

Cultură ORGANICĂ

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…

 • Stoc Epuizat
  Quick View

  Ulei esențial pur și terapeutic de Coriandru

  36,00 lei59,00 lei
  Selectează opțiunile
 • Ulei esențial pur și terapeutic de Portocală

  23,00 lei35,00 lei
  Selectează opțiunile
 • Reducere! Quick View

  Ulei esențial pur și terapeutic de Lămâie

  21,00 lei36,00 lei
  Selectează opțiunile
 • Stoc Epuizat
  Quick View

  Ulei esențial pur și terapeutic de Neroli

  125,00 lei
  Selectează opțiunile