ZenAir – roll-on cu uleiuri esențiale pentru respirație și sistemul respirator

29,00 lei

Suntem ceea ce respirăm. Așa că hai să respirăm sănătate, prospețime, vitalitate și un moral bun. Toate astea vin foarte ușor, cu ajutorul sinergiei de uleiuri esențiale pure ZenAir, sub formă de roll-on. Alcătuită din uleiuri esențiale de Mentă, Ravintsara, Eucalipt și Rozmarin, ZenAir este o sinergie bogată în constituenți naturali cu efecte antivirale, antibacteriene, decongestionante, expectorante, tonice. Aceste uleiuri esențiale sunt diluate în ulei de cocos fracționat. Forma de prezentare, tip roll-on, face ca ZenAir să fie ușor de avut la îndemână și gata de folosit oricând e nevoie de o porție de aer proaspăt și respirație adâncă. Roll-on-ul ZenAir este, așadar, o modalitate simplă și plăcută de a menține căile respiratorii libere, mintea limpede și moralul ridicat.

6 în stoc

SKU: RKZA10 Categorie:

Descriere

Dificultăţile de respiraţie sunt simptome ce pot apărea în multe afecțiuni. Interferează cu starea de bine a organismului și pot constitui sursa altor probleme de sănătate. Uneori, simpla ameliorare a respirației atrage după sine înlăturarea anumitor probleme de sănătate, sau măcar îmbunătățirea stării întregului organism. roll-on cu uleiuri esențiale pentru respirație

Pe de altă parte, calitatea aerului din jurul nostru determină într-o oarecare măsură și contribuie la o respirație corectă și benefică pentru organism. Studiile au scos în evidență că poluarea atmosferică are efecte negative asupra organismului uman. Poluarea poate cauza afecțiuni respiratorii, cardiovasculare și neurovasculare.

Cu toate că nu putem elimina cu totul poluarea din jurul nostru, putem totuși interveni pentru a ameliora calitatea aerului din mediul nostru ambiant. O soluție la îndemână este sinergia de uleiuri esențiale ZenAir, sub formă de roll-on. Ingredientele sale se completează reciproc pentru a asigura o ambianță plăcută și a sprijini sănătatea tractului respirator. Iar roll-on-ul face ca produsul să fie ușor de aplicat pe piele și folosit oricând e nevoie.

Cu ZenAir la îndemână, vei respira mai bine, iar aerul va fi mai proaspăt și curat!

Roll-on cu uleiuri esențiale pentru respirație

Ravintsara – Este unul dintre remediile importante în perioada de gripă și răceală. Acțiunile sale antimicrobiene, antivirale, antifungice, analgezice și neurotonice îl recomandă ca sprijin al organismului și al sistemului imunitar. Are efect decongestionant și expectorant asupra tractului respirator, atenuând accesele de tuse și respirația grea. Aroma sa revigorantă atenuează anxietatea cronică, neliniștea, depresia. Ravintsara restaurează energia și focusul, atunci când suntem distrași și obosiți, dar mai avem treburi de făcut

Mentă Peppermint – Oricine a gustat măcar o dată o gumă de mestecat mentolată cunoaște efectele răcoritoare ale mentei.  Uleiul esențial de Mentă Peppermint este deosebit de eficient în orice afecțiune a sistemului respirator (răceală, gripă, sinuzită, bronșită, guturai, alergii etc). Totodată, trezește și stimulează simțurile, reducând senzația de oboseală și minte încețoșată. Promovează încrederea în sine, susține optimismul și ne ajută să depășim gândurile negative. Este, de asemenea, o alegere excelentă pentru a curăța aerul de agenții patogeni .

Eucalipt – Probabil cel mai cunoscut ulei esențial pentru sistemul respirator, uleiul de Eucalipt este – evident – recomandat în probleme respiratorii. Congestii (nas înfundat, rinită, sinuzită), tuse, răceli, gripă, bronșită, laringită, pneumonie etc. Curăță aerul de agenți patogeni și ajută astfel la prevenirea răspândirii acestora. Precum o gură de aer proaspăt, Eucaliptul aduce claritate în gândire, limpezește gândurile și sprijină concentrarea.

Rozmarin – Bun tonic pentru plămâni, uleiul esențial de Rozmarin este un recomandat imunostimulant. Are excelente efecte tonice și antiinflamatoare asupra căilor respiratorii și asupra plămânilor, reduce secreția de mucus și congestiile. Poate înlătura oboseala mentală, îmbunătățind atenția, concentrarea și memoria.

Uleiul de cocos fracționat este un lichid cu vâscozitate redusă, incolor, inodor, emolient, non-comedogenic. Se absoarbe rapid în piele și lasă o senzație fină, satinată, fără a fi uleios.

Cum se folosește?

Roll-on-ul este preparat astfel încât să poată fi folosit pe piele, fără să necesite pregătire suplimentară. Concentrația de uleiuri esențiale este de 3%. Înainte de prima folosire, testează reacția organismului, pe o mică porțiune de piele.

A nu se folosi pentru copii mai mici de 10 ani! Pentru copii, poți alege roll-on-ul RESPIRAȚIE.

A nu se folosi în difuzorul pentru aromaterapie!

Precauții – roll-on cu uleiuri esențiale pentru respirație ZenAir

  • Folosește cu prudență și observă reacțiile corpului la fiecare folosire. Întrerupe folosirea la primul semn de neplăcere. Nu folosi dacă ai avut antecedente negative cu oricare dintre uleiurile din amestec.
  • A nu se aplica pe piele nediluat.
  • A nu se ingera.
  • A nu se folosi la copii mai mici de 10 ani, pe nicio cale. Pentru copii și/sau în preajma copiilor, recomandăm sinergia RESPIRAȚIE.
  • A se evita folosirea prin aplicare pe piele de către persoanele ce suferă de dermatită.
  • Înainte de folosirea pe piele, se recomandă efectuarea unui test de sensibilitate pe o porțiune mică de piele.
  • Persoanele suferind de astm sunt sfătuie să folosească cu grijă acest amestec.
  • A nu se păstra în preajma remediilor homeopate și a nu se folosi concomitent cu acestea, căci le poate antidota.
  • Femeile însărcinate și persoanele care se află sub supraveghere medicală sunt sfătuite să consulte medicul înainte de a folosi acest amestec.
  • Datorită conținutului de Mentă Peppermint, se recomandă a se evita folosirea acestui amestec de către persoanele cu aritmie cardiacă sau deficit de glucozo-6-fosfat dehidrogenază (G6PD).

Ce conține?

Uleiuri esențiale 100% pure, naturale și terapeutice de Ravintsara (Cinnamomum camphora ct. cineole), Mentă Peppermint (Mentha piperita), Eucalipt (Eucalyptus globulus), Rozmarin (Rosmarinus officinalis ct. cineole) diluate în ulei de cocos fracționat. Roll-on-ul are o concentrație de 3%  uleiuri esențiale.

Informații suplimentare

Cantitate

10 ml

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.