Reducere!
 

Ventuza din bambus pentru masaj (cupping therapy) 5-6 cm (12 cm inaltime), natur (Italia)

89,00 lei480,00 lei

🇪🇺 de origine europeană

☯️ nu este tratat chimic, nu conține formaldehidă (cancerigen) și, prin urmare, potrivit pentru uz intern (precum și pentru uz extern)

🔎 nu este spart sau crăpat și selectat cu precizie în momentul achiziției (crăparea este un proces natural, dar cu grijă și tratament special poate fi amânată)

📦 ambalare sigură și livrare rapidă și ramburs în toată România

Brand: MasajShop.ro
Specificatii: Pret/bucata !
Livrare: Calculat la Finalizare!

Descriere

Cupele noastre sunt realizate cu bambus netratat chimic, atat in timpul cultivarii bambusului cat si in timpul prelucrarii cupelor.
Cercetarea pentru a ajunge la acest produs a fost lungă pentru a oferi cea mai bună experiență posibilă.

Dimensiuni: Diametru exterior: intre 5 cm si  6 cm, inaltime 12 cm

Cupele noastre sunt realizate cu bambus netratat chimic, atat in timpul cultivarii bambusului cat si in timpul prelucrarii cupelor.

Cercetarea pentru a ajunge la acest produs a fost lungă pentru a oferi cea mai bună experiență posibilă.

 

Potrivit celor care practică cuppingul, suptul unei porțiuni din corp , la nivelul zonei anatomice afectate, o serie de evenimente strâns legate:

  • Primul eveniment este eliberarea țesuturilor moi și a țesuturilor conjunctive;
  • Al doilea eveniment este afluxul crescut de sânge și limfa;
  • Al treilea și ultimul eveniment este o eliminare mai eficientă a substanțelor reziduale și a toxinelor de către celulele organismului.

Cu alte cuvinte, acolo unde este aplicat, suptul pielii ar favoriza circulatia sangvina si limfatica, incurajand astfel eliminarea deseurilor si a toxinelor din organism.
Prin eliminarea deșeurilor și a toxinelor, cupa aduce bunăstare pacienților.

 

Istorie:

Există indicii că cuprea a fost practicată încă din anul 3000 î.Hr. Papirusul Ebers, scris în 1550 î.Hr. Este unul dintre cele mai vechi texte medicale din Occident, care descrie folosirea cupei de către egipteni și citează practici similare aplicate de popoarele din Sahara. În Grecia antică, Hipocrate (aproximativ 400 î.Hr.) folosea cuponul în tratamentul bolilor interne și al problemelor structurale. Metoda a fost foarte recomandată de profetul Mahomed și astfel un cunoscut om de știință musulman a elaborat și dezvoltat în continuare metoda. Ulterior, această metodă, în numeroasele sale forme, s-a răspândit în medicina asiatică și europeană. În China, utilizarea cupării este documentată de faimosul alchimist și herbalist taoist, Ge Hong (281-341 d.Hr.).[27] Cartea lui Maimonide despre sănătate menționează cupajul și a fost folosit în comunitatea evreiască din Europa de Est. Cuppingul este descris în eseul lui George Orwell How the Poor Die, surprins de folosirea cuppingului într-un spital din Paris.

«Întinsă, am văzut pe un pat aproape în fața mea, un omuleț cu umerii rotunzi și părul nisipos șezând pe jumătate gol în timp ce un medic și un student îl supuneau unui tratament ciudat. Mai întâi, doctorul a scos o duzină de pahare mici care arătau ca pahare de vin din geanta lui neagră, apoi studentul a aprins și a ars un chibrit în interiorul fiecărui pahar pentru a epuiza aerul. Paharul a fost apoi așezat pe spatele bărbatului sau pe piept și vidul a creat o bulă galbenă uriașă. Abia după câteva secunde am înțeles ce îi făceau. Era ceva cunoscut sub numele de cupping, un tratament despre care poți citi în cărțile vechi ale medicilor, dar până atunci mă gândisem vag ca fiind unul dintre acele lucruri pe care le fac doar cailor.

Pozele produsului sunt reale. Culoarea poate varia putin in functie de setarile monitorului dumneavoastra.

Fiind produse naturale, nu sunt toate identice. Nu toate sunt perfect drepte; pot avea usoare denivelari. Primiti un produs asemanator fotografiei si descrierii.

Pretul include TVA si se refera la o bucata.

Specificatii

Material
  • Bambus
Pentru
  • Masaj
Tara de provenienta
  • Andria, ITALIA
Tip produs
  • Cupa din bambus
Culoare
  • Natur
Dimensiuni
  • Diametru exterior: intre 5 cm si  6 cm, inaltime 12 cm
Cantitate
  • 1 buc.

Informații suplimentare

Greutate 200 g
Buc. Ventuze

1 Ventuza, 2 Ventuze, 4 Ventuze, 6 Ventuze

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.