Reducere!
 

Uleiuri esențiale pentru bebeluși și copii – Aromaterapie de la A la Zen – ghid informativ

19,00 lei

Acest ghid reprezintă un sprijin de nădejde pentru orice mămică ce dorește să folosească uleiurile esențiale la cei mici. Structurat într-o manieră simplă de parcurs, cu liste și informație prezentată succint, recomandăm ca acest ghid să fie păstrat la îndemână, pentru a fi pe aproape oricând e nevoie de el.

Din cuprins:

 • * recomandări de folosire a uleiurilor esențiale în funcție de vârsta copilului, de la 0 luni la +15 ani
 • * câteva reguli de siguranță
 • * uleiuri esențiale recomandate pentru cele mai frecvente afecțiuni ale copiilor
 • * uleiuri esențiale contraindicate copiilor
 • * controversa folosirii uleiurilor esențiale de mentă și eucalipt la copii

6 în stoc

Categorii: ,

Descriere

Un ghid succint. Cuprinde, în 16 pagini, tot ce trebuie să știe o mămică pentru a putea folosi uleiurile esențiale la copiii săi, în siguranță și cu beneficii terapeutice.

Realizat de echipa eArome.ro, informațiile cuprinse în acest ghid uleiuri esențiale pentru copii este preluată din literatura internațională de specialitate. Circulă multă informație pe internet despre folosirea uleiurilor esențiale. Noi ne bazăm informațiile pe care vi le oferim pe cercetările și lucrările publicate de oameni cu experiență vastă în domeniu. Din rândul specialiștilor a căror muncă stă la baza aceste broșuri fac parte:

 • Robert Tisserand – unul dintre experții de top în aromaterapie. Este autorul celei mai importante cărți despre siguranța în folosirea uleiurilor esențiale – Essential Oil Safety.  Robert Tisserand este de asemenea consultant, speaker conferențiar și un adevărat educator, prin cursurile pe care le susține. Are o experiență de peste 40 de ani în folosirea uleiurilor esențiale, combinarea lor, știința din spatele aromaterapiei. Totodată, el cunoaște principiile medicinei orientale și ale medicinei occidentale, medicinei naturiste și medicinei naturopate. Toate acestea pun accent pe curățarea, protejarea și întărirea sistemului imunitar și capacității organismului uman de a se autovindeca.
 • Nerys Purchon și Lora Cantele. Nerys Purchon a fost una dintre cele mai renumite aromaterapeute australiene. A fondat prima companie australiana producătoare de cosmetice naturiste. Cărțile sale s-au vândut în peste 300,000 exemplare , în toată lumea. Lora Cantele este aromaterapeut clinician, fostă președintă a Alianței Internaționale a Aromaterapeuților (AIA). A făcut parte din echipa care a dezvoltat un program ce folosea aromaterapia în beneficiul copiilor cu boli incurabile. Împreună, cele două au scris o carte – ”The Complete Aromatherapy & Essential Oils Handbook for Everyday Wellness” – care este și astăzi una dintre cărțile de bază pentru oricine dorește să studieze aromaterapia.
 • Valerie Ann Worwood – aromaterapeut, reflexolog, membră a Societății Britanice de Medici, membră a Federației Internaționale a Aromaterapeutților. Are propria sa clinică în Marea Britanie. Face cercetări despre aromaterapie și efectele sale asupra diverselor afecțiuni (endometrioză, infertilitate etc). Este autoarea mai multor cărți de referință în aromaterapie, printre care The Complete Book of Essential Oils and Aromatherapy, Aromatherapy for the Healthy Child, The Fragrant Mind etc.
 • Aromahead Institute – un institut american fondat în 1998, a cărui misiune este să facă accesibilă publicului larg educația despre aromaterapie și uleiuri esențiale. Cursurile și  articolele lor de specialitate sunt oferite de cercetători și aromaterapeuți apreciați la nivel internațional, precum Andrea Butje, Cindy Black, Jenny Williams, etc.

Aceștia sunt doar câțiva dintre cercetătorii renumiți în aromaterapie, a căror muncă noi o apreciem și o urmărim constant, pentru a vă putea pune la dispoziție informații actualizate, cuprinzătoare, într-o formă cât mai simplu de înțeles și pus în practică.

Structura

Broșura este structurată pe câteva secțiuni. Cuprinde:

 • informații generale despre folosirea în siguranță a uleiurilor esențiale la copii
 • recomandări de uleiuri esențiale ce pot fi folosite pentru cele mai comune afecțiuni ale copiilor
 • recomandări pentru diverse categorii de vârstă
 • liste cu uleiuri esențiale ce pot fi folosite la copii
 • listă cu uleiurile esențiale nerecomandate a fi folosite la copii
 • tabel de diluare, util pentru aplicarea pe piele a uleiurilor esențiale

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.