Set din lemn pentru maderoterapia braziliană Kit cu role pentru cupe de masaj pentru corp

457,00 lei

De origine europeană

Nu este tratat chimic, nu conține formaldehidă (cancerigen) și, prin urmare, potrivit pentru uz intern (precum și pentru uz extern)

Nu este spart sau crăpat și selectat cu precizie în momentul achiziției (crăparea este un proces natural, dar cu grijă și tratament special poate fi amânată)

Ambalare sigură și livrare rapidă și ramburs în toată România

Stoc Epuizat

Stoc epuizat

Descriere

Specificații pentru Setul din lemn pentru maderoterapia braziliană cu role de masaj cu rolă a dispozitivului de drenaj limfatic pentru celulită:

  • Conținutul cutiei: 5 x cești de lemn (Φ 7 cm, Φ 8 cm, Φ 9 cm, Φ 10 cm, Φ 11 cm), 1 x rolă de masaj (40 cm lungime), 1 x spatulă (33 x 16 x 1,5 cm) pentru masaj cu Maderoterapie.
  • Setul este folosit in Maderoterapie (Madero – Lemn), tehnica complet naturala si speciala care stimuleaza drenajul limfatic si este mai bine procesata, in acelasi timp spargerea celulelor adipoase, imbunatatind fluxul sanguin si fluxul limfatic in intregul organism. Ca rezultat, organismul este mai bine furnizat cu oxigen și alți nutrienți de care pielea are nevoie pentru a rămâne fermă și fermă.
  • Fabricat din lemn 100% natural. Calitatea și rezistența excepțională a lemnului permit utilizarea pe termen lung.
  • Produs în Europa.

Răsfățați-vă cu o sesiune personalizată de terapie prin masaj cu ajutorul nostru Masaj din lemn Rolă acea vizează zone specifice de tensiune. Designul ergonomic permite o prindere confortabilă, oferindu-vă control complet asupra intensității și presiunii masajului. Experimentați sinergia atingerii vindecătoare a naturii combinată cu măiestria etică, creând o combinație puternică care vă aduce beneficii atât pentru dvs., cât și pentru planeta.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.