Set de masaj din lemn din 5 piese – rolă de maderoterapia, paletă, cupă suedeză

659,00 lei

Credit module tbi bank 3.3.8

175.11 Lei x 4 rate

SKU: S5PROFMAD3 Categorii: , ,

Descriere

Un set de masaj din lemn indispensabil – Crește-ți rutina de îngrijire a pielii în mod natural cu terapia cu lemn!

Specificațiile pentru set de masaj din lemn de 4 bucăți Maderotherapy Roller Paddle Cup suedeză Drenaj limfatic pentru celulită:

  • Continutul cutiei:  2 x cana de lemn (Φ 8 cm, Φ 10 cm), 2 x role de masaj (40 cm lungime), spatula (33x16x1,5 cm) pentru masaj cu madroterapie.
  • Trusa este folosită în Maderotherapy (Lemnul Madero) care este o tehnică complet naturală și specială care stimulează drenajul limfatic și crește celulita ca urmare, în același timp spargerea celulelor adipoase, îmbunătățind fluxul sanguin și fluxul limfatic în întregul corp. Ca rezultat, organismul este mai bine furnizat cu oxigen și alți nutrienți de care pielea are nevoie pentru a rămâne încordată și fermă.
  • Fabricat din lemn natural – Rezistența remarcabilă de lungă durată a lemnului natural de fag face ca aparatul nostru de masaj portabil să fie o tăietură mai presus de restul. Fiecare lovitură se simte atât de bine și nu vă va zgâria pielea, făcând aceste instrumente de terapie cu lemn o necesitate pentru madroterapie.
  • Esențial pentru auto-îngrijire fin lucrat – Oferă-ți un masaj relaxant oricând cu acest kit de maderoterapia. Considerate ca cadouri populare de îngrijire personală, acest set de instrumente ajută la furnizarea de beneficii fizice liniștitoare dimineața, seara sau ori de câte ori este nevoie.
  • Fabricat în Europa.

Răsfățați-vă cu o sesiune personalizată de terapie prin masaj cu ajutorul nostru Masaj din lemn Rolă acea vizează zone specifice de tensiune. Designul ergonomic permite o prindere confortabilă, oferindu-vă control complet asupra intensității și presiunii masajului. Experimentați sinergia atingerii vindecătoare a naturii combinată cu măiestria etică, creând o combinație puternică care vă aduce beneficii atât pentru dvs., cât și pentru planeta.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.