Set cupe din lemn pentru masaj din 5 piese. Instrumente pentru Maderotherapy

406,00 lei

De origine europeană

Nu este tratat chimic, nu conține formaldehidă (cancerigen) și, prin urmare, potrivit pentru uz intern (precum și pentru uz extern)

Nu este spart sau crăpat și selectat cu precizie în momentul achiziției (crăparea este un proces natural, dar cu grijă și tratament special poate fi amânată)

Ambalare sigură și livrare rapidă și ramburs în toată România

Stoc Epuizat

Stoc epuizat

Descriere

Set cupe din lemn revitalizant – Crește-ți rutina de îngrijire a pielii în mod natural cu terapia cu lemn! Acest set de cupe de lemn vă oferă un masaj liniștitor și ușurează tensiunea musculară în timp ce descompun depozitele de grăsime localizate și gropițele din piele.

Specificații pentru set de cupe de masaj din lemn de 5 piese Maderotherapy Celulita Drenaj limfatic:

  • Continutul cutiei:  5x cupe din lemn (Φ 7 cm, Φ 8 cm, Φ 9 cm, Φ 10 cm, Φ 11 cm) pentru masaj cu madroterapie.
  • Trusa este folosită în Maderotherapy (Lemnul Madero) care este o tehnică complet naturală și specială care stimulează drenajul limfatic și crește celulita ca urmare, în același timp spargerea celulelor adipoase, îmbunătățind fluxul sanguin și fluxul limfatic în întregul corp. Ca rezultat, organismul este mai bine furnizat cu oxigen și alți nutrienți de care pielea are nevoie pentru a rămâne încordată și fermă.
  • Fabricat din lemn natural – Rezistența remarcabilă de lungă durată a lemnului natural face ca instrumentele noastre de cupe de terapie să fie mai presus de restul. Fiecare lovitură se simte atât de bine și nu vă va zgâria pielea, făcând din acest set de masaj din lemn o necesitate pentru madroterapie.
  • Esențial pentru auto-ingrijire fin realizată – Oferă-ți un masaj relaxant oricând cu acest aparat de masaj portabil. Considerat ca cadouri populare de îngrijire personală, acest aparat de masaj cu cupe de corp ușor de utilizat ajută la furnizarea de beneficii liniștitoare fizic dimineața, seara sau ori de câte ori este nevoie.
  • Fabricat în Europa.

Răsfățați-vă cu o sesiune personalizată de terapie prin masaj cu ajutorul nostru Masaj din lemn Rolă acea vizează zone specifice de tensiune. Designul ergonomic permite o prindere confortabilă, oferindu-vă control complet asupra intensității și presiunii masajului. Experimentați sinergia atingerii vindecătoare a naturii combinată cu măiestria etică, creând o combinație puternică care vă aduce beneficii atât pentru dvs., cât și pentru planeta.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.