Rolă de masaj pentru picioare din lemn – Relaxează și eliberează stresul

178,00 lei

De origine europeană

Nu este tratat chimic, nu conține formaldehidă (cancerigen) și, prin urmare, potrivit pentru uz intern (precum și pentru uz extern)

Nu este spart sau crăpat și selectat cu precizie în momentul achiziției (crăparea este un proces natural, dar cu grijă și tratament special poate fi amânată)

Ambalare sigură și livrare rapidă și ramburs în toată România

Stoc Epuizat

Stoc epuizat

Descriere

Instrumente revitalizante pentru masaj cu lemn – Calmează-ți călcâiele obosite și picioarele dureroase în mod natural cu terapia cu lemn! Această rolă pentru picioare îți relaxează mușchii pentru a atenua disconfortul, oferindu-ți o ușurare atât de necesară.

Specificațiile rolei de masaj pentru masaj pentru picioare din lemn 29 x 24,5 cm:

  • Conținutul cutiei: 1 x aparat de masaj (29 x 24,5 x 8 cm).
  • Picior de masaj – Prea multe eforturi mentale și postura inadecvată și forțată sunt doi factori care provoacă dureri ușoare sau severe în mușchi. Cu relaxare zilnică pentru minute, ajutorul de masaj din lemn din lemn natural de fag este suficient pentru o terapie perfectă și o stare bună.
  • Ajută la ușurarea tensiunii musculare – Oferă mușchilor strânși și încordați un masaj relaxant și liniștitor cu această rolă de lemn. Un relaxant muscular natural, vă permite să vizați punctele de presiune din jurul picioarelor, cauzate de stres și postura forțată.
  • Promovează circulația sângelui – Rola noastră de masaj din lemn nu numai că abordează durerile de picioare, dar ajută și la stimularea fluxului sanguin adecvat. Folosiți-l ca un masaj pentru călcâi și ca instrument de exercițiu pentru picioare pentru o terapie de relaxare completă.
  • Fabricat din lemn natural – Rezistența de lungă durată a lemnului natural de fag face ca rola noastră de masaj pentru picioare ușor de utilizat să fie o tăietură peste restul. Fiecare lovitură se simte atât de bine și nu vă va zgâria pielea, făcând acest instrument de masaj o necesitate pentru madroterapie.
  • Esențial pentru auto-îngrijire fin lucrat – Oferă-ți un masaj relaxant oricând cu acest aparat de masaj cu role. Considerat ca un cadou popular pentru îngrijirea picioarelor, ajută la furnizarea de beneficii fizice liniștitoare dimineața, seara sau ori de câte ori este nevoie.
  • Fabricat în Europa.

Răsfățați-vă cu o sesiune personalizată de terapie prin masaj cu ajutorul nostru Masaj din lemn Rolă acea vizează zone specifice de tensiune. Designul ergonomic permite o prindere confortabilă, oferindu-vă control complet asupra intensității și presiunii masajului. Experimentați sinergia atingerii vindecătoare a naturii combinată cu măiestria etică, creând o combinație puternică care vă aduce beneficii atât pentru dvs., cât și pentru planeta.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.