Rolă de masaj cu bile de lemn Maderotherapy pentru relaxare supremă

155,00 lei

De origine europeană

Nu este tratat chimic, nu conține formaldehidă (cancerigen) și, prin urmare, potrivit pentru uz intern (precum și pentru uz extern)

Nu este spart sau crăpat și selectat cu precizie în momentul achiziției (crăparea este un proces natural, dar cu grijă și tratament special poate fi amânată)

Ambalare sigură și livrare rapidă și ramburs în toată România

Credit module tbi bank 3.3.8

48.85 Lei x 4 rate

SKU: 3830058241264 Categorii: , ,

Descriere

Stick de masaj revitalizant – Abordează în mod natural depozitele de grăsime încăpățânate și pielea cu gropițe, asemănătoare cojii de portocală, cu terapia cu lemn! Această rolă de masaj de 40 cm îți relaxează mușchii în timp ce promovează un ten cu aspect tânăr.

Specificații pentru rola de masaj cu bilă din lemn pentru celulită, masaj cu drenaj limfatic Maderotherapy:

  • Conținutul cutiei: 1x rolă de masaj (40 cm lungime) pentru masaj cu madroterapie.
  • Rola de masaj din lemn te ajută să lupți împotriva tampoanelor de grăsime neplăcute și îndepărtează pielea neatractivă de portocaliu. Ajută la îmbunătățirea circulației sângelui, modelează mușchii și netezește pielea. Cu relaxare zilnică pentru câteva minute, rola de masaj din lemn din lemn natural de fag este suficientă pentru o terapie perfectă și o stare bună.
  • Ajutorul de masaj este folosit în madroterapie (Madero – lemn) tehnica complet naturală și specială în care drenajul limfatic este stimulat și celulita este mai bine eliminată ca urmare, în același timp spargerea celulelor adipoase, îmbunătățind fluxul sanguin și fluxul limfatic pe tot parcursul corpul. Ca rezultat, organismul este mai bine furnizat cu oxigen și alți nutrienți de care pielea are nevoie pentru a rămâne fermă și fermă.
  • Fabricat din lemn natural – Rezistența remarcabilă de lungă durată a lemnului natural de fag face ca rolele noastre ușor de utilizat să fie mai presus de restul. Fiecare lovitură se simte atât de bine și nu vă va zgâria pielea, făcând din acest aparat de masaj portabil o necesitate pentru madroterapie.
  • Esențial pentru auto-ingrijire fin realizată – Oferă-ți un masaj relaxant oricând cu acest aparat de masaj portabil. Considerat ca un cadou popular pentru îngrijirea de sine, ajută la furnizarea de beneficii liniștitoare fizic dimineața, seara sau ori de câte ori este nevoie.
  • Fabricat în Europa.

Răsfățați-vă cu o sesiune personalizată de terapie prin masaj cu ajutorul nostru Masaj din lemn Rolă acea vizează zone specifice de tensiune. Designul ergonomic permite o prindere confortabilă, oferindu-vă control complet asupra intensității și presiunii masajului. Experimentați sinergia atingerii vindecătoare a naturii combinată cu măiestria etică, creând o combinație puternică care vă aduce beneficii atât pentru dvs., cât și pentru planeta.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.