Pădurea fermecată – sinergie fascinantă de uleiuri esențiale din conifere

59,00 lei

Pădurea fermecată este o oază de sănătate și relaxare. Cu arbori veșnic verzi, pârâie limpezi cu apă pură, aer proaspăt și răcoros. Vântul șoptește poveștile locului, ploaia mângâie totul cu atingerea sa hrănitoare, soarele se strecoară suav printre frunze. Totul e mirific. Liniștea e întreruptă uneori de vreun ciripit vesel de păsărele sau de vreun foșnet al vietăților pentru care acest loc este ”acasă”. E locul unde ne întoarcem la natură, pentru a ne reface rezervele de energie și sănătate. E locul unde grijile dispar ca prin farmec, și tot ce rămâne e o beatitudine a spiritului și a minții.

Esența acestui loc feeric a fost captată în sinergia ce îi evocă numele – Pădurea fermecată. Pentru momente de evadare din civilizație, către un loc ce este doar al nostru. Unde ne putem regăsi liniștea, echilibrul, pacea și binele.

8 în stoc

SKU: SIPF10 Categorie:

Descriere

În toate sursele de sfaturi pentru sănătate, recomandările de a ieși în natură ocupă un loc fruntaș. Locurile cu verdeață și copaci sunt adevărate oaze de sănătate. Mai ales dacă e vorba de persoane care suferă de stres, insomnie, anxietate, depresie, oboseală sau surmenaj, probleme respiratorii, precum și orice afecțiuni cauzate de o imunitate slabă. cele mai frumoase conifere

O cură de aer curat ajută fără doar și poate la restaurarea vitalității și energiei. Redă limpezimea minții, umple organismul cu oxigen și ne ajută să vedem lumea cu alți ochi. Mai puțin apăsătoare, mai veselă, mai plină de culoare.  

Să evadăm la pădure în fiecare zi e, pentru cei mai mulți dintre noi, imposibil. Dar putem aduce pădurea la noi, prin intermediul sinergiei de uleiuri esențiale Pădurea fermecată. Alcătuită din uleiuri esențiale de conifere, 100% pure și terapeutice, sinergia Pădurea fermecată va aduce acel strop de aer curat și proaspăt de care avem nevoie pentru a fi cu adevărat bine.

Cele mai frumoase conifere – sănătate din natură

Ienupărul înlătură tot ce e fals și negativ. Acționează ca un calmant pentru mintea suprastimulată. Ne ajută să ne debarasăm de capcana propriilor gânduri negative, ce se învârt mai ales în jurul grijilor, presiunilor și amintirilor neplăcute. Aroma sa lemnoasă ne ajută să ne întărim voința de a depăși obstacolele din viața noastră și înlocuiește stagnarea și izolarea cu deschidere și acțiune.

Cedrul vine în această sinergie ca simbol al abundenței, puterii, forței spirituale. Ne dă putere să rămânem fermi pe poziții, indiferent de circumstanțele mai puțin pozitive care ni se arată. Asemenea puternicului arbore, ce stă neclintit, indiferent de vreme, tot așa și noi primim tăria de a rezista în momente de criză. Cedrul aduce în scenă puterea transformatoare a voinței. Aroma sa adâncă ne ajută să luăm o situație negativă și să o transformăm într-o experiență din care putem extrage învățăminte, înțelepciune și tărie de caracter.  

Pinul deschide zona pieptului, spre o respirație adâncă și corectă, și spre încredere. În sine, în lume și în bine. Aroma sa proaspătă, ”aerată”, contracarează melancolia și pesimismul, lucrând ca să trezească conexiunea noastră intrinsecă cu viața. Pinul ne ajută să distingem mai clar limitele dintre noi înșine și cei din jur, dintre responsabilitatea proprie și a celorlalți. Odată setate aceste delimitări, ne eliberăm de remușcările și vina care de fapt nu ne aparțin și putem face loc iertării și acceptării de sine.  

Bradul este arborele cu cele mai multe semnificaţii simbolice în cultura românească, astfel că nu putea lipsi din Pădurea fermecată. Considerat arborele vieții, care însoțește omul în toate etapele existenței sale, bradul este omniprezent în cultura autohtonă. Reprezintă verticalitatea, veșnicia, nestrămutarea. Este cel care păzeşte nemurirea, tinereţea, veşnicia, ştiinţa binelui şi a răului, gloria şi nemurirea. Bradul întrupează viaţa inepuizabilă, fecunditatea, belşugul, sănătatea.

Moduri de folosire:

  • Difuzare în difuzorul pentru aromaterapie

Pune apă în difuzorul tău pentru aromaterapie, adaugă câteva picături din sinergia Pădurea fermecată. Așază-te confortabil. Relaxează-te. Inspiră adânc și bucură-te de respirația proaspătă.  

  • Inhalare în inhalatorul personal

Pune 5-7 picături în inhalatorul personal nazal. Folosește ori de câte ori simți nevoia. Reîmprospătează fitilul inhalatorului cu amestecul de uleiuri esențiale cam la 2 săptămâni.

  • Aplică câteva picături pe eșarfe, fulare, guler etc, pentru a avea aromele aproape mai mult timp.
  • Fă un spray de cameră, pentru a oferi aromă diverselor obiecte din casă sau birou – obiecte decorative, perne, tapițerii, etc.
  • Adaugă câteva picături în pot-pourri.

Informații suplimentare

Greutate 0,01 g
Cantitate

10 ml

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.