Incalzitor ulei masaj

390,00 lei

Brand : MasajShop.ro
Cost Livrare : Calculat la Finalizare

ATENTIE!!!

A nu se lasa la indemana copiilor!
A se folosi doar de catre adulti!

6 în stoc

Credit module tbi bank 3.3.8

107.72 Lei x 4 rate

Descriere

Încălzitor pentru ulei de masaj, emulsie, sau cremă cu încălzire rapidă și menținerea unei temperaturi constante a agentului de masaj încălzit. Încălzitorul are un aspect modern, din aluminiu și este conceputîn așa fel, încât să prevină scurgerea uleiului în interiorul dispozitivului, sau pe componentele electrice ale acestuia.

Permite setarea temperaturii de încălzire în intervalul 40 până la 60°C, după atingerea temperaturii setate, încălzitorul menține temperatura curentă a uleiului, în intervalul de ±2°C față de temperatura setată. Căldura circulă în jurul întregului recipient introdus, datorită firului electric de încălzire de înaltă densitate, care asigură încălzirea uniformă a uleiului de masaj.

Încălzitorul este fabricat din plastic ABS de înaltă calitate. Afișajul digital alternează informațiile cu privire la temperatura actuală și temperatura setată, la fiecare 3 secunde. Încălzirea uleiului de masaj de la temperatura camerei, până la temperatura maximă de 60°C durează aproximativ 20 de minute. Dispozitivul este echipat cu oprire automată de siguranță, după 8 ore de funcționare.

Parte a setului este și un recipient cu un volum de 240 ml cu dozator. În încălzitor pot fi folosite și recipiente de sticlă, PE, HDPE sau LDPE. Puteți achiziționa mai multe recipiente pentru ulei din oferta noastră și să aveți astfel, mereu pregătit un ulei de masaj, o emulsie, sau o cremă plăcut încălzite, conform preferințelor fiecărui client.

Utilizarea dispozitivului:
  1. Porniți dispozitivul cu o apăsare scurtă a butonului.
  2. Setați temperatura dorită între 40 și 60°C rotind butonul comutator în sensul acelor de ceasornic.
  3. Afișajul alternează între temperatura setată și cea actuală la fiecare 3 secunde.
  4. Țineți apăsat butonul timp de trei secunde pentru a comuta afișajul între °C și °F.

Utilizarea recipientului în încălzitorul pentru uleiul de masaj
Înainte de a introduce recipientul, umpleți-l cu cantitatea necesară de agent de masaj și introduceți-l încet în orificiul destinat.
Există o siguranță întrerupător în partea inferioară a încălzitorului. Este un element de siguranță, apăsând pe aceasta, se deblochează funcția de încălzire.
O indicație a decuplării siguranței este un sunet de „click” atunci când recipientul este plasat pe fundul orificiului destinat.
În cazul utilizării altor recipiente (cu un diametru mai mic decât cel original) este posibil, să trebuiască să potriviți ușor poziția recipientului în orificiu, pentru ca siguranța să decupleze și s auziți click-ul.

Dimensiuni:
9,5 x 9,5 x 18 cm

Informații suplimentare

Greutate 500 g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.