Deliciul lui Moș Crăciun – amestec de uleiuri esențiale – sinergie – semnificația crăciunului

54,00 lei

Moșul cel iubit voia

O portocală.

Cu ce i-a combinat-o Crăciunița?

Cu scorțișoară!

Ce-a iubit Moșul de-atunci?

O portocală

Delicioasă, aromată cu

Scorțișoară!

****

Deliciul lui Moș Crăciun este o delicioasă sinergie de uleiuri esențiale, ce cuprinde aromele consacrate ale Crăciunului. Deși e delicioasă, nu e de mâncat, ci de savurat cu sufletul și întreaga ființă.

Folosește în difuzorul pentru aromaterapie și intră cu toată ființa în atmosfera magică a celor mai frumoase sărbători din an.

 

10 în stoc

SKU: SIDMC10 Categorie:

Descriere

Semnificația Crăciunului în arome și simțiri

Nimic nu e mai delicios și mai festiv în luna decembrie, decât aroma scorțișoarei acompaniată de acordurile blânde ale portocalei. Ne pătrunde o infuzie de note dulci, fructate, ușor de tot picante, doar atât cât să ne aducem aminte de micile picanterii care fac deliciul vieții. semnificația crăciunului

Iarna și ale sale sărbători magice se simt cel mai bine savurate alături de aromele deja consacrate de portocală și scorțișoară.

Prăjituri, băuturi, săpunuri, creme, bețișoare parfumate și, desigur, uleiuri esențiale. Toate cu aromă de portocală și scorțișoară. Ne transportă instantaneu într-o lume de vis, o lume magică, în care dorințele se împlinesc și credința face totul posibil. Lumea fermecată a copilăriei.

Și-atunci, acolo, înconjurați de aromele delicioase de portocală și scorțișoară, retrăim copilăria. Cu jocurile ei neîntrerupte. Cu entuziasmul descoperirii. Cu credința că un moș magic, gras și simpatic, cu sania lui trasă de reni cu nas fosforescent, cutreieră lumea, lăsând în urma lui o dâră de iz de portocală și scorțișoară. Străbate lumea pentru a răspândi bucurie. A răspândi magie. A răspândi iubire.

Și-atunci, acolo, dacă ridicăm privirea spre cer, parcă vedem o cale luminoasă de stele și silueta unei ființe fermecate, care ne zâmbește cu blândețe.

Și-atunci, acolo, înconjurați de aromele delicioase de portocală și scorțișoară, știm că totul este bine. Lucruri bune ne sunt destinate. Suntem cuprinși de bucurie. Armonia ne pătrunde. Totul este posibil. Avem puterea de a ne transforma visurile, năzuințele, în realitate. Cineva, acolo sus, veghează asupra noastră. Pas cu pas. Clipă de clipă. Magia devine realitate, iar realitatea este magică.

Și-atunci, acolo, știm că lucruri bune se nasc din iubire, bunătate și generozitate. Sufletele se deschid, lumina le pătrunde. Simțim semnificația Crăciunului cu toată ființa. Cineva, acolo sus, ne zâmbește. Simțim mângâierea alinătoare. E sărbătoare.

Apoi, feeria se retrage. Revenim, încet, în cameră. Sufletul e plin de iubire și armonie. Rămânem în compania aromelor delicioase de scorțișoară și portocală – deliciul lui Moș Crăciun. Simbolurile delicioase ce ne aduc aminte că magia devine realitate, iar realitatea e magică.

Cum se folosește?

  • Difuzare în difuzorul pentru aromaterapie

Adaugă câteva picături din amestecul Deliciul lui Moș Crăciun în apa din difuzorul pentru aromaterapie și intră cu toată ființa în atmosfera magică a celor mai frumoase sărbători din an.

  • Inhalare în inhalatorul personal

Pune 5-7 picături în inhalatorul personal nazal. Folosește ori de câte ori simți nevoia. Reîmprospătează fitilul inhalatorului cu amestecul de uleiuri esențiale cam la 2 săptămâni.

  • Aplică câteva picături pe eșarfe, fulare, guler etc, pentru a avea aromele aproape mai mult timp.
  • Fă un spray de cameră, pentru a oferi aromă diverselor obiecte din casă sau birou – obiecte decorative, perne, tapițerii, etc.
  • Adaugă câteva picături în pot-pourri.

 

Informații suplimentare

Cantitate

10 ml

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.