Alegria – amestec de uleiuri esențiale pentru bună dispoziție

49,00 lei

Ca o rază de soare după multe zile de ploaie, ca darurile de sub bradul de Crăciun, ca vestea aceea bună mult-așteptată… Așa e Alegria. Bucurie. Veselie. Arome luminoase de citrice evocă sentimente plăcute în suflet, minte și trup.

Sinergia Alegria este cel mai simplu mod de a-ți ridica moralul atunci când ai nevoie. Totodată, poate fi cireașa de pe tortul unei zile frumoase, când tot ce ai nevoie este să fixezi acea amintire pentru totdeauna. Asocierea aromei vesele cu amintirea frumoasă îți va folosi ulterior la readucerea în simțiri a acelei trăiri frumoase.

Când ai alături Alegria, te însoțește pretutindeni veselia!

16 în stoc

SKU: SIAL10 Categorie:

Descriere

Alegria este o sinergie de uleiuri esențiale pentru bună dispoziție, veselie, moral ridicat și o stare de bine.

Suntem înconjurați de o multitudine de stimuli și de informație, care ne provoacă diverse stări sufletești. Cu toții avem în viețile noastre atât motive de bucurie, cât și de stări mai puțin plăcute.Cu toții trecem uneori prin momente când poate ne e greu să vedem lucrurile bune din viața noastră. În astfel de momente, nu strică să avem la îndemână ceva care să ne ajute să îndepărtăm voalul închis de pe suflet și minte. Alegria este instrumentul perfect care să ne susțină acest proces. Alegria ne ajută să facem loc luminii, optimismului, speranței, veseliei. Spiritul se înalță, moralul se ridică, dispoziția devine mai bună. Alegria.

Cei mai buni medici din lume sunt: dr. Dietă, dr. Linişte şi dr. Veselie.

Jonathan Swift

Uleiuri esențiale pentru bună dispoziție

În vremurile străvechi, portocala era considerată simbolul abundenței. Se spune că Zeus i-a dăruit Herei, soția sa, o portocală la nunta lor regală. Grecii numeau portocalele ”merele de aur ale Hesperidelor”. În Europa secolului al XIII-lea, portocalele erau privite ca bunuri de lux. Doar cei bogați își puteau permite să se bucure de aroma lor delicioasă. De Crăciun, erau oferite în dar și reprezentau cadouri extravagante și luxoase. Astăzi, portocala e un fruct comun. Dar aroma și efectele sale o plasează în continuare în zona luxului, a confortului, a bunăstării și a stării de bine.

Se spune despre aroma de lămâie că este relaxantă pentru undele creierului și stimulează concentrarea. Stimulează subtil mintea, în timp ce calmează emoțiile. Astfel, este o aromă recomandată atunci când trebuie să luăm decizii, pentru a ne crește șansele de a lua decizia bună. Cercetările au observat că persoanele care lucrau în birouri unde se simțea aromă de lămâie făceau cu 50% mai puține greșeli comparativ cu cei care lucrau în birouri lipsite de arome. Majoritatea oamenilor asociază lămâia cu mirosul de ”curat”.

Potrivit legendelor, Bergamota era folosită în magie pentru a conferi protecție de nenorociri și ghinion. Călătorii obișnuiau să poarte fructe uscate de bergamotă în buzunare, pentru a fi protejați și pentru a atenua efortul și stresul asociate cu călătoriile. Aducând timpurile străvechi în realitatea contemporană, aroma bergamotei este foarte potrivită pentru a completa trio-ul aromelor vesele de citrice.

Cum se folosește?

Vezi rețeta Alegria.

Precauții:

Folosește cu prudență și observă reacțiile corpului la fiecare folosire. Întrerupe folosirea la primul semn de neplăcere. Nu folosi dacă ai avut antecedente negative cu oricare dintre uleiurile din amestec.

Nu aplica pe piele nediluat! Datorită conținutului de Bergamotă și Lămâie, amestecul este fototoxic. Respectă cantitățile recomandate în rețetă și nu depăși aceste cantități. Nu aplica pe zonele de piele neacoperite de îmbrăcăminte. Evită expunerea la soare sau lumină UV timp de minim 12 ore după aplicare pe piele.

Consultă un doctor înainte de a folosi acest amestec dacă te afli (sau persoana care va folosi acest amestec se află) într-una dintre aceste situații:

  • femeie însărcinată sau care alăptează
  • boli cronice sau acute, cu sau fără tratament medicamentos

Dacă ai piele sensibilă sau probleme de piele, folosește concentrații mici de uleiuri esențiale și testează întâi pe o porțiune mică de piele.

Pentru copii mai mici de 6 ani, folosește doar prin difuzare cu ajutorul unui difuzor pentru uleiuri esențiale.

Ce conține?

Uleiuri esențiale 100% pure, naturale și terapeutice de Portocală (Citrus sinensis), Lămâie (Citrus limon), Bergamotă (Citrus bergamia).

 

Informații suplimentare

Cantitate

10 ml

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.